Välkommen till Hallasan Tae Kwon Do

Börja träna Taekwondo! Vill Du har roligt? Vill Du ha bättre kondition? Vill Du komma i form? Vill Du ha bättre hälsa? Vill Du kunna försvara dig själv? Då kan vi hjälpa dig genom att erbjuda dig: Bästa träning, bästa gemenskap i regionen. Vår Målsättning » Utveckla vårt samhälle genom positiv utveckling hos våra studenter. Tillhandahålla en stödjande och energisk tillvaro där våra studenter kan utvecklas både mentalt och fysiskt. Inspirera personlig mognad, både inne och utanför Dojang, genom att vara en god förebild som innehavare av det svarta bältet.Kom i form, öka motivationen att nå dina mål och förbättra din hälsa – möjligheterna finns här och vi ser fram emot att få följa dig på din väg mot framgång. Du kommer att nå dina önskade resultat. Du blir stark, snabb, smidig, vig och uthållig. Ditt självförtroende kommer att förstärkas och din stress nivå kommer att minska drastiskt. Vår träning för barn och ungdomar är till för ALLA. Vi fokuserar på lekfullhet, koncentration, självförtroende, balans, rörlighet och styrka. Faktum är att vår Taekwondo inspirerade träning kan göra underverk för barns utveckling, både fysiskt och mentalt Vilka kan träna? ”Jag kan ju inget om Taekwondo.” Alla kan träna Taekwondo, oavsett kön och ålder! Om du vill rikta in dig på tävling eller bara är ute efter allsidig motion spelar ingen roll – möjligheten att skapa den Taekwondo som passar dig finns alltid. Eftersom nästan all kampsport tränas individuellt, men samtidigt i grupp, så spelar det ingen roll om man är otränad eller osmidig – alla kan träna ändå, och samtidigt få den ”push” man får av att träna i grupp. Välkommen Till Oss! Ta gärna titt på nedanstående film, för att få inblick vad TaeKwonDo kan erbjuda dig. För att kunna se nedanstående film så rekommenderas att ni laddar ned VLC Media Player. VLC är mediaspelaren som används av professionella användare. Korean National Taekwondo Demo Team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *